Mobilt bredband Senaste nytt om mobilt bredband

03 september 2010

Fortsatt utbyggnad av 4G

Filed under: Okategoriserade — admin @ 11:24

Telia fortsätter att bygga ut sitt 4G och i onsdags var det premiär i Malmö. Med 4G får man praktiska hastigheter upp till 80 Mbit/s med 4G och gör det möjligt att använda realtidstjänster som tv, onlinespel, företagsapplikationer och andra mobila tjänster som kräver snabb Internet- uppkoppling med låga responstider i nätet.

Listan över orter som under nästa år får tillgång till 4G har utökats med med Halmstad, Varberg, Falkenberg, Båstad och Torekov samt flera mindre skidorter. Totalt finns nu 228 orter i utbyggnadsplanen.

2 Comments »

  1. Är det någon som har koll på hur utvecklingen har gått med 4g? När kan man förvänta sig att ha ett väl fungerande mobilt bredband på sin ort? När skall man kunna använda det ett snabbt mobilt bredband när man reser? Frågorna är många vart kan man ta del av hela planen.

    Kommentar by Björn — 31 januari 2011 @ 15:37

  2. […] http://www.mobiltbredbandet.se/nyheter/aland-far-fler-basstationer/ http://www.mobiltbredbandet.se/nyheter/fortsatt-utbyggnad-av-4g/ http://nyttommobiler.se/nu-ar-android-agarna-fler-an-ios-agarna/ […]

    Pingback by MediaAnalys ber om ursäkt | Blandat Bloggen — 13 februari 2011 @ 21:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress